Ingrediente:
Malai 1000 g
Grau 500 g
Esenta vnilie 50 ml
Aroma anason 50 ml
Mod de preparare:
Se fierbe graul pana cand se zdrobeste usor. Se pune de o mamaliga, iar cand e aproape gata se adauga garul si aroma de anason si se amesteca foarte foarte bine. Dupa ce se rastoarna i se da o forma umezind-o cu esenta de vanilie. Se tine in 2-3 randuri de hartie undeva la rece cca 2-3 ore
. Fir intins!
Malai 1000 g
Grau 500 g
Esenta vnilie 50 ml
Aroma anason 50 ml
Mod de preparare:
Se fierbe graul pana cand se zdrobeste usor. Se pune de o mamaliga, iar cand e aproape gata se adauga garul si aroma de anason si se amesteca foarte foarte bine. Dupa ce se rastoarna i se da o forma umezind-o cu esenta de vanilie. Se tine in 2-3 randuri de hartie undeva la rece cca 2-3 ore
. Fir intins!
No comments:
Post a Comment